top of page

INKA IMPERIET & VISDOMEN

 

Inka Imperiet föll för nästan 500 år sen när spanjorerna kom till Peru 1532 ledd av Francisco Pizarro. Inkafolket utrotades men en grupp flydde till bergen, Anderna för att bevara traditionen av visdom.
 

Den här gruppen har varit isolerad i nästan 500 år på ca 5000 meters höjd i en by som kallas Qéro. På grund av sin isolering har dom bevarat visdomen ren. När deras profetior började slå in på 80-talet om förändringar som skulle komma på jorden bl.a. smältande glaciärer, var det tecken för dom att komma ner från bergen och dela sin visdom med världen igen.

 

Dom åker nu runt i Peru, USA och Europa och håller workshops, utbildningar, cermonier ger healingar, initieringar. Dom delar sina traditioner av visdom, healing och djup personlig utveckling så vi kan hela oss själva, varandra och Moder Jord. Då kan vi vandra hjärtats väg med klarhet, balans och skönhet på vår vackra planet.

 

Vi går från hjärn-människor till hjärt-människor och smälter ihop med våra själar.

 

Deras Profetia för 2012 och den nya tiden som kommer kallar dom "Den tid då vi möter oss själva igen" och profetian lovar en gyllene tidsålder där vi som människor kan nå okända nivåer av medvetande.

 

"The prophecy of the Andes" (anderna);  "A golden age in which we as human beings can reach unknown levels of consciousness"

bottom of page